info@performancequest.nl

 
 

Performance Quest Consulting BV

 

 

Wij helpen organisaties met het verbeteren van hun resultaten. Dit doen wij op basis van feiten en vanuit de positie van de klanten van onze opdracht-gevers. Wij maken hierbij gebruik van een mix van instrumenten zoals opleiding, advies en onderzoek.

Wij opereren hoofdzakelijk op die gebieden waarbij de klant in aanraking komt met uw organisatie.


In de praktijk betekent dit voor u  een hogere klant- en medewerker tevredenheid en betere resultaten in een korte periode met een beperkte inzet van onze kant.


 

 

 

 

Wij helpen organisaties met het verbeteren van hun resultaten. Dit doen wij op basis van feiten en vanuit de positie van de klanten van onze opdrachtgevers. Wij maken hierbij gebruik van een mix van instrumenten zoals opleiding, advies en onderzoek.

Wij opereren hoofdzakelijk op die gebieden waarbij de klant in aanraking komt met uw organisatie.
In de praktijk betekent dit voor u  een hogere klant -en medewerker tevredenheid en betere resultaten in een korte periode met een beperkte inzet van onze kant.

Visie
Verandering is de enige constante factor. Wat in het verleden nog onderscheidend was, is thans een noodzakelijke concurrentie voorwaarde geworden. Snellere technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat de levenscyclus van producten steeds korter wordt en dat uw productenportfolio snellere wijzigingen laat zien. Nieuwe concurrenten, met nieuwe verkoopmethoden zorgen ervoor dat uw performance onder druk komt te staan.

Als onderneming bent u continu op zoek naar de hoogste performance in een continu veranderende wereld. De zoektocht naar performance stopt nooit.

Missie
"Het vinden en realiseren van performance voor onze klanten in een steeds veranderende omgeving."